Δίρφυς

Αθήνα, 28 Ιουλίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χορηγία της Δίρφυς στον Οργανισμό «Διαβάζω για τους άλλους»

Η Δίρφυς γίνεται αρωγός του Οργανισμού «Διαβάζω για τους άλλους» σε μια δράση που δεν αποτελεί μόνο Ενέργεια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, αλλά αναδεικνύει τη σημασία του εθελοντισμού στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των συμπολιτών μας.

Ειδικότερα, ο Οργανισμός «Διαβάζω για τους άλλους» που δραστηριοποιείται από το 2015, έχει ως πρωταρχικό στόχο την ισότιμη πρόσβαση όλων στη γνώση και τη μάθηση και για αυτό έχει αναλάβει τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης των τυφλών μέσω της ηχογράφησης βιβλίων από εθελοντές αναγνώστες. Στο πλαίσιο της δράσης των ηχογραφήσεων για την παραγωγή ακουστικού υλικού για μη-βλέποντες, η εταιρία εμφιάλωσης νερού, Δίρφυς Α.Ε προσφέρει προϊόντα της, με σκοπό να παρέχονται στους εθελοντές που δανείζουν τη φωνή τους στην παραγωγή των ακουστικών βιβλίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την ανάγνωση βιβλίων, ο οργανισμός και οι εθελοντές του κρατούν συντροφιά σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, σε ασθενείς σε νοσοκομεία, σε κέντρα φιλοξενίας παιδιών και σε άτομα με αναπηρίες κίνησης ή όρασης στον δικό τους χώρο.

Η Δίρφυς μέσω αυτής της χορηγίας επιδιώκει αφενός να συνεισφέρει στο αξιέπαινο έργο των εθελοντών καλύπτοντας τις ανάγκες τους σε νερό, αλλά και να «αγκαλιάσει» τα μηνύματα και τις δράσεις του Οργανισμού «Διαβάζω για τους άλλους».

Λίγα λόγια για την εταιρία:
Η εταιρεία εμφιάλωσης Δίρφυς ΑΕ με έδρα παραγωγής στη Στενή Ευβοίας, δραστηριοποιείται και αναπτύσσεται εξελικτικά στην αγορά του πόσιμου νερού από το 1975, εισερχόμενη εκ νέου δυναμικά με ανανεωμένη εταιρική υποδομή και ενισχυμένη επιστημονική ομάδα στα ράφια εντός και εκτός συνόρων το 2010. Με την κατασκευή της υπερσύγχρονης, πλήρως εξοπλισμένης με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας νέας μονάδας, καθώς και τη στελέχωσή της με πλήρες εργαστηριακό κέντρο ελέγχου, η εταιρεία εστιάζει στην υψηλή ποιότητα και τα επιμέρους στοιχεία διαφοροποίησης της σύστασης του τελικού προϊόντος, που το καθιστά ιδανικό για τη διατήρηση της καλής υγείας. Επενδύοντας σε συνεργασίες με όλες τις αλυσίδες S/M και αξιόλογους διανομείς ποτών στην Ελλάδα, η Δίρφυς ΑΕ συνεχίζει την επέκτασή της στην εγχώρια και διεθνή αγορά, προβάλλοντας τη μοναδική και προικισμένη από τη φύση περιεκτικότητα, γεύση και διαύγεια του νερού Δίρφυς.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
τηλ.: 6944562025 e-mail: annie@dirfyswater.gr