Δίρφυς

RRESS CENTER

Έρευνα παρουσιάζει τα ευεργετικά στοιχεία του νερού Δίρφυς

Το επιστημονικό περιοδικό “Journal of Food and Nutrition Research” προχώρησε στη δημοσίευση μιας αποκαλυπτικής έρευνας για τα οφέλη του εμφιαλωμένου νερού δίρφυς. Αξίζει να σημειωθεί ότι η έρευνα προσέλκυσε το ενδιαφέρον του αμερικανικού site Fox καθώς και ελληνικών ΜΜΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>

Περισσότερες από 110.000 φιάλες νερού προσέφερε η Δίρφυς το 2023

Η Δίρφυς ΑΕ υλοποίησε πλήθος χορηγιών το 2023 ανταποκρινόμενη με αμεσότητα και συνέπεια σε ανάγκες της τοπικής και πανελλαδικής κοινότητας, τόσο σε κρίσιμες περιόδους όσο και για την ενίσχυση του έργου διαφορετικών οργανισμών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>

Η Δίρφυς χορηγός στο Aegean 600 και στο 60ο Ράλλυ Αιγαίου

Η εταιρεία εμφιάλωσης νερού Δίρφυς, ήταν χορηγός δυο σημαντικών αγώνων ιστιοπλοΐας, του Aegean 600 και του 60ου Ράλλυ Αιγαίου, που διοργανώθηκαν από τον Πανελλήνιο Όμιλο Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης και συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον της παγκόσμιας κοινότητας ναυταθλητισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>

Επίσκεψη του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Σίμου Κεδίκογλου, στο εργοστάσιο της Δίρφυς στην Εύβοια

Την Παρασκευή 12 Μαΐου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σίμου Κεδίκογλου στο εργοστάσιο της εταιρείας εμφιάλωσης νερού Δίρφυς ΑΕ στην Στενή Ευβοίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>

Η Δίρφυς θέτει στο επίκεντρο τον ανθρώπινο παράγοντα μέσα από μια σειρά χορηγιών

Η εταιρία εμφιάλωσης νερού Δίρφυς υλοποιεί ενέργειες στήριξης του κοινωνικού συνόλου, ανάπτυξης των κοινωνικών υποδομών και ανιδιοτελούς ενίσχυσης τομέων όπως το Περιβάλλον, ο Αθλητισμός και η Εκπαίδευση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>

Η εταιρία εμφιάλωσης νερού Δίρφυς ΑΕ στήριξε τους δρομείς του αγώνα Dirfys Trail Run

Η εταιρία εμφιάλωσης νερού Δίρφυς ΑΕ αποτέλεσε πολύτιμο σύμμαχο της διοργάνωσης Dirfys Trail Run, του δεύτερου αγώνα ορεινού τρεξίματος, που πραγματοποιήθηκε στη Στενή Ευβοίας την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>

Η Δίρφυς αρωγός της κοινωνικής και πολιτιστικής ανάπτυξης

Το εμφιαλωμένο νερό δίρφυς δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την κοινωνική και πολιτιστική ευμάρεια του τόπου με πολλαπλές χορηγίες στο χώρο του αθλητισμού, των τεχνών και της εκπαίδευσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>

Ο Κωνσταντίνος Μαρλαφέκας ορίστηκε νέος Αντιπρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας ΕΜΦΙΑΛΩΣΗΣ ΝΕΡΟΥ ΔΙΡΦΥΣ Α.Ε.

Στην τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Δίρφυς ΑΕ που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022 στην έδρα της εταιρείας, εκλέχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Δίρφυς με πενταετή χρονικό ορίζοντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>

H εταιρία εμφιάλωσης νερού Δίρφυς ΑΕ ανακατασκεύασε το εποχικό πυροσβεστικό κλιμάκιο στην Κάτω Στενή Ευβοίας

Η Δίρφυς πραγματοποίησε την πλήρη ανακατασκευή του εποχικού πυροσβεστικού κλιμακίου στο όρος Δίρφυς με στόχο την εξασφάλιση της δυνατότητας διαμονής ομάδας πυροσβεστών ενόψει καλοκαιριού, όπου ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι αυξημένος. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>

Η Δίρφυς χορηγός των Εθνικών Ομάδων Βόλεϊ

Η εταιρεία εμφιάλωσης νερού Δίρφυς Α.Ε. αποτελεί υπερήφανο χορηγό των Εθνικών Ομάδων Βόλεϊ, στηρίζοντάς τες για τρίτη συνεχή χρονιά μέσω της προσφοράς μεγάλων ποσοτήτων νερού για την κάλυψη των αναγκών τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>

Η Δίρφυς χορηγός της Γυναικείας Ομάδας Μπάσκετ του ΟΣΦΠ για τρίτη συνεχή χρονιά

Για τρίτη συνεχή χρόνια, η εταιρία εμφιάλωσης νερού Δίρφυς Α.Ε., βρίσκεται στο πλευρό της Γυναικείας Ομάδας Μπάσκετ του ΟΣΦΠ, στηρίζοντας τις παίκτριες στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας, στο Κύπελλο Ελλάδας και στο FIBA Eurocup.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>

Αλλαγή στη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας ΕΜΦΙΑΛΩΣΗΣ ΝΕΡΟΥ ΔΙΡΦΥΣ Α.Ε.

Ο Δημήτρης Σιανδρής, Chief Operating Officer και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της εταιρίας ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΑΒΕΕ, είναι το νέο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας ΔΙΡΦΥΣ Α.Ε., μετά και την πρόσφατη εξαγορά του 42,34% των μετοχών της ΔΙΡΦΥΣ Α.Ε. από τη ΛΟΥΞ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>

Η Δίρφυς προσφέρει απλόχερα το πιο πολύτιμο δώρο για τη ζωή, το νερό

Η Δίρφυς καθημερινά και αθόρυβα στηρίζει σε πνεύμα ευαισθησίας και αλληλεγγύης ομάδες και οργανισμούς τόσο στην περιοχή της Εύβοιας όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα, επιβεβαιώνοντας το θετικό της αποτύπωμα στην κοινωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>

Το 42,34% των μετοχών της εταιρίας ΕΜΦΙΑΛΩΣΗΣ ΝΕΡΟΥ ΔΙΡΦΥΣ ΑΕ απέκτησε η ΛΟΥΞ-ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΑΒΕΕ

Η εταιρία ΕΜΦΙΑΛΩΣΗΣ ΝΕΡΟΥ ΔΙΡΦΥΣ ΑΕ, μετά και την ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας πλειστηριασμού, γνωστοποιεί την αγορά του 42,34% των μετοχών της από την εταιρία ΛΟΥΞ-ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΑΒΕΕ, έναντι ποσού 1,2 εκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>

Νέα εποχή για τη Δίρφυς μέσω του rebranding των προϊόντων της.

Μια νέα εποχή για τη Δίρφυς σηματοδοτεί το rebranding της οικογένειας των προϊόντων της που προέκυψε ως μία στρατηγική απόφαση με στόχο την ανανέωση της ταυτότητάς της και τη διαφοροποίηση της εικόνας της αισθητά σε σχέση με ανταγωνιστικά brands στην ελληνική αγορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>

Χορηγία της Δίρφυς στον Οργανισμό «Διαβάζω για τους άλλους»

Η Δίρφυς γίνεται αρωγός του Οργανισμού «Διαβάζω για τους άλλους» σε μια δράση που δεν αποτελεί μόνο Ενέργεια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, αλλά αναδεικνύει τη σημασία του εθελοντισμού στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των συμπολιτών μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>