Δίρφυς

Αθήνα, 25 Μαΐου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με το πρότυπο ETHOS Gold (Ήθος) πιστοποιήθηκε η εταιρεία εμφιάλωσης νερού Δίρφυς ΑΕ

Με το πρότυπο ETHOS Gold (Ήθος) πιστοποιήθηκε η εταιρεία εμφιάλωσης νερού Δίρφυς ΑΕ, αποδεικνύοντας ότι κάνει πράξη την ηθική στο επιχειρείν.

Το ETHOS αποτελεί ένα πρότυπο αξιολόγησης της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) των επιχειρήσεων, το οποίο εστιάζει στις βασικές αρχές της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και της Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Η επίσημη πιστοποίηση της Δίρφυς ΑΕ πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της δεκαετούς επετειακής εκδήλωσης της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, της οποίας μέλος αποτελεί η εταιρία. Το πιστοποιητικό ETHOS Gold παρέλαβε εκ μέρους της Oni Communications, γραφείου δημοσίων σχέσεων της Δίρφυς, η Δήμητρα Αϊβαλιώτη.

Η κατάκτηση του σήματος ETHOS Gold καταδεικνύει, μεταξύ άλλων, τη δέσμευση της Δίρφυς ΑΕ στα παρακάτω:

  1. Σεβασμός ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
  2. Δικαιώματα εργαζομένων.
  3. Υγεία & Ασφάλεια και συνθήκες εργασίας.
  4. Ποιότητα εξυπηρέτησης πελάτη.
  5. Περιβάλλον.
  6. Καταπολέμηση διαφθοράς και δωροδοκίας.
  7. Τοπική κοινωνία.

Η εταιρία Δίρφυς, με την κατάκτηση του ETHOS Gold, επισφραγίζει το αυξημένο αίσθημα ευαισθησίας της προς το περιβάλλον, τον άνθρωπο και την κοινωνία.

Λίγα λόγια για την εταιρία:
Η εταιρεία εμφιάλωσης Δίρφυς ΑΕ με έδρα παραγωγής στη Στενή Ευβοίας, δραστηριοποιείται και αναπτύσσεται εξελικτικά στην αγορά του πόσιμου νερού από το 1975, εισερχόμενη εκ νέου δυναμικά με ανανεωμένη εταιρική υποδομή και ενισχυμένη επιστημονική ομάδα στα ράφια εντός και εκτός συνόρων το 2010. Με την κατασκευή της υπερσύγχρονης, πλήρως εξοπλισμένης με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας νέας μονάδας, καθώς και τη στελέχωσή της με πλήρες εργαστηριακό κέντρο ελέγχου, η εταιρεία εστιάζει στην υψηλή ποιότητα και τα επιμέρους στοιχεία διαφοροποίησης της σύστασης του τελικού προϊόντος, που το καθιστά ιδανικό για τη διατήρηση της καλής υγείας. Επενδύοντας σε συνεργασίες με όλες τις αλυσίδες S/M και αξιόλογους διανομείς ποτών στην Ελλάδα, η Δίρφυς ΑΕ συνεχίζει την επέκτασή της στην εγχώρια και διεθνή αγορά, προβάλλοντας τη μοναδική και προικισμένη από τη φύση περιεκτικότητα, γεύση και διαύγεια του νερού Δίρφυς.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
τηλ.: 6944562025 e-mail: annie@dirfyswater.gr