Δίρφυς

Αθήνα, 29 Απριλίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δίρφυς προσφέρει στο Χαμόγελο του Παιδιού

Με ουσιώδη αφοσίωση στην εύρυθμη λειτουργία της κοινωνίας στην οποία δραστηριοποιείται και με γνώμονα την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών της χώρας, η εταιρία εμφιάλωσης νερού Δίρφυς υποστηρίζει το αξιόλογο έργο ιδρυμάτων και οργανισμών, που θέτουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο.

Ειδικότερα , η Δίρφυς αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες ανάγκες των ευπαθών κοινωνικών ομάδων σε μια κρίσιμη περίοδο, όπου η υγειονομική προστασία των πολιτών είναι ύψιστης σημασίας, προσφέρει ποσότητες νερού στο Χαμόγελο του Παιδιού που θα διανεμηθούν σε όλη τη χώρα.

Μέσω της πρωτοβουλίας αυτής, η εταιρία έχει ως στόχο να καλύψει ορισμένες από τις άμεσες ανάγκες των 301 παιδιών που φιλοξενούνται στις δομές του οργανισμού, αλλά και παιδιών και των οικογενειών τους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης πανελλαδικά.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί, ότι συμβάλλοντας στην εθνική προσπάθεια για την ανακούφιση του κοινωνικού συνόλου, η Δίρφυς έχει στηρίξει τις δράσεις της Κοινωνικής Οργάνωσης Αγάπη που δραστηριοποιείται στην τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης και προσφέρει σε συνανθρώπους μας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Με βαθιά συναίσθηση για την επίδραση της στην κοινωνία η Δίρφυς έχει ενσωματώσει στη φιλοσοφία της την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη με στόχο, μεταξύ άλλων, την προστασία της δημόσιας υγείας, του πολίτη και των θεμελιωδών δικαιωμάτων του.

Λίγα λόγια για την εταιρία:
Η εταιρεία εμφιάλωσης Δίρφυς ΑΕ με έδρα παραγωγής στη Στενή Ευβοίας, δραστηριοποιείται και αναπτύσσεται εξελικτικά στην αγορά του πόσιμου νερού από το 1975, εισερχόμενη εκ νέου δυναμικά με ανανεωμένη εταιρική υποδομή και ενισχυμένη επιστημονική ομάδα στα ράφια εντός και εκτός συνόρων το 2010. Με την κατασκευή της υπερσύγχρονης, πλήρως εξοπλισμένης με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας νέας μονάδας, καθώς και τη στελέχωσή της με πλήρες εργαστηριακό κέντρο ελέγχου, η εταιρεία εστιάζει στην υψηλή ποιότητα και τα επιμέρους στοιχεία διαφοροποίησης της σύστασης του τελικού προϊόντος, που το καθιστά ιδανικό για τη διατήρηση της καλής υγείας. Επενδύοντας σε συνεργασίες με όλες τις αλυσίδες S/M και αξιόλογους διανομείς ποτών στην Ελλάδα, η Δίρφυς ΑΕ συνεχίζει την επέκτασή της στην εγχώρια και διεθνή αγορά, προβάλλοντας τη μοναδική και προικισμένη από τη φύση περιεκτικότητα, γεύση και διαύγεια του νερού Δίρφυς.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
τηλ.: 6944562025 e-mail: annie@dirfyswater.gr