Δίρφυς

Αθήνα, 11 Μαΐου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δίρφυς θέτει στο επίκεντρο τον ανθρώπινο παράγοντα μέσα από μια σειρά χορηγιών

Η εταιρία εμφιάλωσης νερού Δίρφυς υλοποιεί ενέργειες στήριξης του κοινωνικού συνόλου, ανάπτυξης των κοινωνικών υποδομών και ανιδιοτελούς ενίσχυσης τομέων όπως το Περιβάλλον, ο Αθλητισμός και η Εκπαίδευση.

Συγκεκριμένα, η Δίρφυς τους τελευταίους μήνες ανέλαβε τη χορηγία στο 4ο Διεθνές Meeting IRINI CUP 2023, όπου συμμετείχαν κορυφαίοι γυμναστές της ρυθμικής γυμναστικής, καθώς και στο Cycling for a Wish 4, μια ποδηλατοδρομία που πραγματοποιήθηκε για καλό σκοπό. Παράλληλα, η εταιρεία στήριξε την προώθηση αθλητικών διοργανώσεων όπως: τον Αγώνα Δρομέων και Περπατητών Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, αγώνες Χάντμπολ της Εθνικής Ομάδας, τον αγώνα ΕΓΩΡΑ Διρφύων – Μεσσαπίων και την εκδήλωση του Skatepark Έσπερου. Επιπλέον, στέκεται κοντά στους νέους στηρίζοντας εκπαιδευτικά ιδρύματα της περιοχής της Εύβοιας. Πρόσφατα, στήριξε το Armeno Gate Trail Race 2023, μια διοργάνωση όπου ο κόσμος γνώρισε τη φυσική ομορφιά του τόπου και έλαβε μέρος στην περιπέτεια βουνού, ανάμεσα από την Πύλη των Αρμένων, των αρχαίων λατομείων και των ξακουστών Δρακόσπιτων.

Ταυτόχρονα δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάδειξη της παράδοσης ενισχύοντας δράσεις πολιτιστικού χαρακτήρα, όπως το Καζάνι Σαγιά και το Πανηγύρι Αγίου Γεωργίου.

Η Δίρφυς, τοποθετώντας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της, την κοινωνική και πολιτιστική ευμάρεια των πολιτών της, γίνεται χορηγός σημαντικών αθλητικών γεγονότων και συλλόγων της χώρας.

Λίγα λόγια για την εταιρία:
Η εταιρεία εμφιάλωσης Δίρφυς ΑΕ με έδρα παραγωγής στη Στενή Ευβοίας, δραστηριοποιείται και αναπτύσσεται εξελικτικά στην αγορά του πόσιμου νερού από το 1975, εισερχόμενη εκ νέου δυναμικά με ανανεωμένη εταιρική υποδομή και ενισχυμένη επιστημονική ομάδα στα ράφια εντός και εκτός συνόρων το 2010. Με την κατασκευή της υπερσύγχρονης, πλήρως εξοπλισμένης με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας νέας μονάδας, καθώς και τη στελέχωσή της με πλήρες εργαστηριακό κέντρο ελέγχου, η εταιρεία εστιάζει στην υψηλή ποιότητα και τα επιμέρους στοιχεία διαφοροποίησης της σύστασης του τελικού προϊόντος, που το καθιστά ιδανικό για τη διατήρηση της καλής υγείας. Επενδύοντας σε συνεργασίες με όλες τις αλυσίδες S/M και αξιόλογους διανομείς ποτών στην Ελλάδα, η Δίρφυς ΑΕ συνεχίζει την επέκτασή της στην εγχώρια και διεθνή αγορά, προβάλλοντας τη μοναδική και προικισμένη από τη φύση περιεκτικότητα, γεύση και διαύγεια του νερού Δίρφυς.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
τηλ.: 6944562025 e-mail: annie@dirfyswater.gr