Δίρφυς

Αθήνα, 24 Φεβρουαρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δίρφυς χορηγός της σουρεαλιστικής πολιτικής κωμωδίας Ciao Italia

Η Δίρφυς πλαισίωσε χορηγικά την ταινία Ciao Italia που κυκλοφορεί στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 13 Φεβρουαρίου 2020.

Η νέα κινηματογραφική ταινία, ελληνικής παραγωγής αποτελεί μία σουρεαλιστική πολιτική κωμωδία του Γιώργου Παπαθεοδώρου στην οποία συμμετέχουν καταξιωμένοι, αλλά και νέοι ηθοποιοί. Η Δίρφυς θέλοντας να υποστηρίξει το έργο των Ελλήνων καλλιτεχνών, βρέθηκε στα γυρίσματα της ταινίας Ciao Italia δροσίζοντας τους πρωταγωνιστές και τους συντελεστές της.

Η ταινία Ciao Italia, στην οποία ξεχώρισαν οι ερμηνείες αγαπημένων ηθοποιών και προσωπικοτήτων του χώρου της τηλεόρασης, όπως του Ηλία Λογοθέτη, της Τιτικάς Σαριγκούλη, της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, αλλά και του Γρηγόρη Αρναούτογλου, έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια της οποίας το νερό δίρφυς ξεχώρισε «πρωταγωνιστώντας» σε πολλές σκηνές της.

Η Δίρφυς αποτελεί αρωγό αξιόλογων πολιτισμικών δράσεων, που αναδεικνύουν το σημαντικό έργο που προσφέρουν οι Έλληνες δημιουργοί στην έβδομη τέχνη.

Λίγα λόγια για την εταιρεία:
Η εταιρεία εμφιάλωσης Δίρφυς ΑΕ με έδρα παραγωγής στη Στενή Ευβοίας, ξεκίνησε τη δυναμική λειτουργία της το 2010, ακολουθώντας μια σταθερά αναπτυξιακή πορεία στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού. Με την κατασκευή της υπερσύγχρονης, πλήρως εξοπλισμένης με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας νέας μονάδας, καθώς και τη στελέχωσή της με πλήρες εργαστηριακό κέντρο ελέγχου, η εταιρεία εστιάζει στην υψηλή ποιότητα και τα επιμέρους στοιχεία διαφοροποίησης της σύστασης του τελικού προϊόντος, που το καθιστά ιδανικό για τη διατήρηση της καλής υγείας. Επενδύοντας σε συνεργασίες με όλες τις αλυσίδες S/M και αξιόλογους διανομείς ποτών στην Ελλάδα, η Δίρφυς ΑΕ συνεχίζει την επέκτασή της στην εγχώρια και διεθνή αγορά, προβάλλοντας τη μοναδική και προικισμένη από τη φύση περιεκτικότητα, γεύση και διαύγεια του νερού Δίρφυς.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
τηλ.: 6944562025 e-mail: annie@dirfyswater.gr