Δίρφυς

Αθήνα, 19 Δεκεμβρίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η εταιρία εμφιάλωσης νερού Δίρφυς ΑΕ διακρίθηκε στα Diamonds of the Greek Economy 2022

Η εταιρία εμφιάλωσης νερού Δίρφυς ΑΕ διακρίθηκε στη διοργάνωση “Diamonds of the Greek Economy 2022”, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022, στο ξενοδοχείο Grande Bretagne. Το βραβείο παρέλαβε ο Νίκος Σέρρας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.

Στόχος της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη των δυναμικότερων ελληνικών επιχειρήσεων του 2020 και 2021, βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων, όπως η κερδοφορία, η δανειακή επιβάρυνση και η ρευστότητα.

Ταυτοχρόνως συνυπολογίστηκαν και άλλοι συγκεκριμένοι παράγοντες όπως τα επενδυόμενα κεφάλαια εκ μέρους των εταιρειών και οι εταιρικές στρατηγικές διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.

Η εταιρία εμφιάλωσης νερού Δίρφυς ΑΕ, με την συγκεκριμένη και μελετημένη οικονομική της πολιτική, κατάφερε για ακόμα μια χρονιά να σημειώσει σημαντική επιτυχία στα κέρδη της. Το 2022 προχώρησε σε νέα επένδυση ύψους 3 εκ. € διπλασιάζοντας την παραγωγική της ικανότητα. Τα τελευταία χρόνια δε, κατάφερε να μειώσει τον υψηλό δανεισμό προς τον κύκλο εργασιών, ενώ στο τέλος του 2022 αναμένεται να εμφανίσει ανάπτυξη 30%.

Η εταιρεία αναπτύσσει σταθερά πρακτικές υπεύθυνης επιχειρηματικότητας, με την συνολική της ανάπτυξη από το 2016 να αγγίζει το 90%. Ακολουθώντας το δρόμο που χάραξε όλα αυτά τα χρόνια, η Δίρφυς ΑΕ στοχεύει σε ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη και περισσότερες διακρίσεις τα επόμενα χρόνια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη της κυβέρνησης και εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων, στελέχη των δυναμικότερων επιχειρηματικών ομίλων και φορέων της χώρας και εκπρόσωποι πρεσβειών και εμπορικών επιμελητηρίων της Ελλάδας και άλλων χωρών.

Λίγα λόγια για την εταιρία:
Η εταιρεία εμφιάλωσης Δίρφυς ΑΕ με έδρα παραγωγής στη Στενή Ευβοίας, δραστηριοποιείται και αναπτύσσεται εξελικτικά στην αγορά του πόσιμου νερού από το 1975, εισερχόμενη εκ νέου δυναμικά με ανανεωμένη εταιρική υποδομή και ενισχυμένη επιστημονική ομάδα στα ράφια εντός και εκτός συνόρων το 2010. Με την κατασκευή της υπερσύγχρονης, πλήρως εξοπλισμένης με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας νέας μονάδας, καθώς και τη στελέχωσή της με πλήρες εργαστηριακό κέντρο ελέγχου, η εταιρεία εστιάζει στην υψηλή ποιότητα και τα επιμέρους στοιχεία διαφοροποίησης της σύστασης του τελικού προϊόντος, που το καθιστά ιδανικό για τη διατήρηση της καλής υγείας. Επενδύοντας σε συνεργασίες με όλες τις αλυσίδες S/M και αξιόλογους διανομείς ποτών στην Ελλάδα, η Δίρφυς ΑΕ συνεχίζει την επέκτασή της στην εγχώρια και διεθνή αγορά, προβάλλοντας τη μοναδική και προικισμένη από τη φύση περιεκτικότητα, γεύση και διαύγεια του νερού Δίρφυς.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
τηλ.: 6944562025 e-mail: annie@dirfyswater.gr